از کنترل پنل کاربران می توانند وب سایت خود را سفارشی، به روز و همچنین به خوبی مدیریت کنند. انتخاب کنترل پنل مناسب، مهمترین فاکتور در مدیریت هاست و به طبع آن موفقیت وب سایت است.
بنابراین باید کنترل پنلی را انتخاب کرد که عملکرد خوبی دارد و استفاده از آن آسان باشد. در این مقاله شما را با بهترین کنترل پنل سرویس هاستینگ آشنا خواهیم کرد.
با اینکه سی پنل و پلسک از پیشتازان در حوزه کنترل پنل وب سایت به حساب می آیند اما کنترل پنل های بیشتری هم وجود دارند که دارای مزایای منحصر به خود هستند:
پلسک پنل
پلسک پنل جامع و کاملترین نوع کنترل پنل موجود به شمار می رود و Parallels Plesk Panel طوری طراحی شده است که امکانات و عملکردهای مختلف ولی در عین حال آسان در فهم و استفاده را به کاربر ارائه می دهد.
پلسک پنل دارای درجه سفارشی شدن بالاست و کاربر می تواند بنا به نیاز خود به آن امکاناتی اضافه یا حذف کند. اکثر وب ادمین های حرفه ای برای هاست ویندوز، پلسک را به سی پنل ترجیح می دهند.
اما قابلیت مدیریت کردن دی ان اس و مجازی سازی پلسک را برای اداره سرور بر روی هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس، به گزینه ای بسیار مناسب تبدیل کرده است. متاسفانه پشتیبانی ضعیف و باگهای متعدد و کشف حفره امنیتی در پلسک در سال ۲۰۱۲ باعث عدم اعتماد به پلسک و در کل شرکت Parallels شده است.
رابط کاربری سی پنل CPanel
WHM داشتن رابط کاربری آسان cPanel را به محبوب ترین و پر کاربردترین کنترل پنل هاستینگ و سرور در جهان مبدل کرده است. کاربران با استفاده از سی پنل به راحتی می توانند تمام جنبه های دیتابیس MySQL را ساخته و مدیریت کنند، ایمیل اکانت ها را مدیریت کنند، ساب دومین و دایرکتوری بسازند و حتی به ساختار وب سایت جدید دومین اضافه کنند.
دایرکت ادمین DirectAdmin
دایرکت ادمین DirectAdmin مهمترین ویژگی دیرکت ادمین DirectAdmin استفاده از حافظه کمتر است که معمولا باعث می شود در یک محیط هاستینگ و یا وی پی اس به طور نامرئی به اجرا درآید.
دایرکت ادمین از سی پنل و پلسک بسیار ارزانتر است و برای شرکت هایی که درصدد کاهش هزینه های خود هستند، مناسب است. همچنین دایرکت ادمین پس از سی پنل حرفه ای ترین کنترل پنل هاستهای لینوکسی محسوب میشود که اتفاقا مشکلات تحریم را ندارد. با اینکه دایرکت ادمین تمام امکانات دو کنترل پنل دیگر را دارا نیست اما استفاده از آن بسیار آسان است.
وب مین Webmin:
وب مین برای اجرا در محیط یونیکس (UNIX) طراحی شده است و دارای مدل های Virtualmin و Cloudmin می باشد. قابلیت های بسیاری در آن تعبیه شده ولی به عنوان محصولی کاربر پسند قابل ارايه به کاربران نیست.
اینتر ورکس Interworx
با اینکه اینترورکس نسبت به سی پنل کاربرد و امکانات کمتری دارد اما با وجود Advanced Policy Firewall در بسته و امکان نصب آن، ایمنی بیشتر برای وی پی اس را با خود به همراه دارد اما فهم و استفاده آپشن های آن ممکن است برای برخی از آماتورها کمی دشوار باشد.
سولوس وی ام SolusVM:
سولوس وی ام SolusVM Solus Virtual Manager (SolusVM) فقط برای سرور مجازی طراحی شده است و استفاده از آن بسیار ساده است. وجود امکانات مختلف در سولوس وی ام به ادمین ها اجازه تنظیمات بکاپ های اتومات و اداره کردن تنظیمات مختلف سرورهای مجازی را می دهد.
Parallels Pro Control Panel
Parallels Pro Control Panel با دارا بودن واسط خوب طراحی شده و آپشن فیلتر اسپم بسیار قوی، Ensim از نظر امکانات مختلف با سی پنل رقابت می کند. Ensim قابل استفاده در هر دو محیط ویندوز و لینوکس می باشد اما نسبت به پلسک و سی پنل امکانات سفارشی کردن کمتری دارد به همین دلیل برخی از مشتریان و کاربران ممکن است آن را نپسندند.
دیدگاهتان را بنویسید