امروزه وب سایت‌ها به بخش مهمی‌ از مشاغل و کسب و کارها تبدیل شده اند. با این حال، با افزایش تهدیدات سایبری، امنیت وب سایت به یک نگرانی بزرگ برای صاحبان وب سایت تبدیل شده است.

در سال‌های اخیر طراحی سایت با وردپرس بیش از پیش رایج شده است. به همین دلیل خیلی از افراد درباره امنیت در وردپرس، سوال‌هایی دارند. باید بگوییم که حتی وردپرس هم از این تهدیدات مصون نیست. در واقع سایت‌های وردپرسی به دلیل استفاده گسترده، اغلب مورد حمله هکرها قرار می‌گیرند.

در این مقاله به بهترین روش‌های افزایش امنیت وردپرس و جلوگیری از مشکلات رایج امنیتی می‌پردازیم.

چرا امنیت سایت مهم است؟

اهمیت امنیت سایت را نمی‌توان نادیده گرفت. نه تنها از وب سایت شما در برابر حملات سایبری، بلکه از اطلاعات و داده‌های حساس شما نیز باید محافظت شود. مسئله امنیت برای مشاغل بسیار مهم است زیرا آنها اطلاعات محرمانه مشتری و داده‌های مالی را مدیریت می‌کنند.

علاوه بر این، گوگل سایت‌های امن را در رتبه بندی نتایج جستجوی خود در اولویت قرار می‌دهد و امنیت سایت را یک عامل مهم در سئو می‌داند.

محافظت از اطلاعات شما

یکی از دلایل اصلی برای ایمن سازی سایت وردپرسی شما، محافظت از اطلاعات شخصی و حساس شماست. این شامل رمز ورود شما، داده‌های مالی و اطلاعات مشتری می‌شود.

با پیاده سازی رمزهای عبور قوی، احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA)، و محدود کردن تلاش برای ورود، می‌توانید از دسترسی غیر مجاز به سایت خود جلوگیری کنید. علاوه بر این، باید از ایجاد نام کاربری Admin خودداری کنید زیرا این کار باعث می‌شود هکرها بتوانند رمز ورود شما را حدس بزنند.

نیاز الزامی کاربران به امنیت سایت

در عصر دیجیتال امروز، تهدیدات سایبری یک نگرانی دائمی‌ برای مشاغل و افراد است. در نتیجه امنیت وب سایت به یک موضوع حیاتی برای همه کاربران تبدیل شده است.

چه یک کسب و کار کوچک دارید یا یک وبلاگ شخصی، ایمن سازی سایت وردپرس برای محافظت از داده‌ها و جلوگیری از حملات سایبری ضروری است.

گوگل سایت‌های ایمن را دوست دارد

همانطور که قبلا ذکر شد، گوگل سایت‌های امن را در رتبه بندی موتورهای جستجوی خود در اولویت قرار می‌دهد. این بدان معنی است که اگر سایت وردپرسی شما ایمن نباشد، ممکن است بر تلاش‌های سئوی شما تأثیر منفی بگذارد.

بنابراین، داشتن گواهینامه SSL و اجرای رمزگذاری SSL/HTTPS در سایت برای اطمینان از امنیت آن و بهبود رتبه آن در صفحات نتایج جستجوی گوگل (SERP) بسیار مهم است.

آیا CMS وردپرس امنیت لازم را دارد؟

بله، سیستم مدیریت محتوای وردپرس تدابیر امنیتی لازم را برای محافظت از سایت شما در برابر تهدیدات رایج دارد. با این حال، رعایت برخی از بهترین شیوه‌ها برای اطمینان از حداکثر امنیت مهم است. با پیروی از نکاتی که پیش از این اشاره کردیم، می‌توانید از امنیت و یکپارچگی سایت وردپرس خود اطمینان حاصل کنید.

مشکلات رایج امنیتی وردپرس را بشناسید!

مشکلات رایج امنیتی وردپرس

۱- مشکل تلاش ورود به پیشخوان سایت

هکرها اغلب سعی می‌کنند با حدس زدن رمز ورود یا استفاده از حملات brute force وارد پیشخوان سایت شوند. همانطور که گفتیم با پیاده سازی رمزهای عبور قوی، احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) و محدود کردن تلاش برای ورود افراد به پیشخوان، می‌توان از این امر جلوگیری کرد.

۲- حمله به پایگاه داده

هکرها ممکن است سعی کنند با سوء استفاده از آسیب پذیری‌های افزونه‌ها یا تم‌ها، به پایگاه داده شما دسترسی پیدا کنند. برای جلوگیری از این امر، باید افزونه‌ها و تم‌های خود را به‌روز نگه دارید و از یک ارائه دهنده‌ هاست ایمن با اقدامات امنیتی قوی برای سرور استفاده کنید.

۳- پلاگین‌های آلوده به مخرب

بسیاری از افزونه‌های رایگان موجود در مخزن افزونه وردپرس، ممکن است حاوی بدافزارهایی باشند که می‌توانند سایت شما را آلوده کرده و امنیت آن را به خطر بیندازند.

برای جلوگیری از این امر، فقط باید افزونه‌ها را از منابع قابل اعتماد دانلود کنید و مرتباً آنها را به‌روز کنید. معمولا در هر آپدیتی که برای پلاگین‌ها ارائه می‌شود، امکانات امنیتی بهتر و به‌روز برای کاربران ارائه می‌شود.

۴- حملات Backdoor

هکرها ممکن است ورودی‌هایی غیر مجازی را در سایت وردپرس شما ایجاد کنند که به آنها اجازه می‌دهد فرآیند ورود به سیستم را دور بزنند و به فایل‌ها و داده‌های سایت شما دسترسی پیدا کنند.

برای جلوگیری از این امر، باید به طور مرتب سایت خود را با استفاده از یک افزونه امنیتی برای این نوع حملات اسکن کرده و هر ورودی مشکوکی را که در حین اسکن یافت می‌شود، حذف کنید.

۵- حملات DOS و DDOS

حملات Distributed Denial of Service (DDoS) شامل ترافیک بیش از حد یک وب سایت به منظور از بین بردن یا غیرقابل دسترس کردن آن برای کاربران است. برای جلوگیری از حملات DDoS به سایت وردپرسی خود، باید از فایروالی استفاده کنید که می‌تواند ترافیک مخرب را فیلتر کند و از تأثیر حملات DDoS بر در دسترس بودن سایت شما جلوگیری کند.

پيشنهاد وب رمز: آشنایی با حملات DOS و DDOS

۶- فیشینگ

کلاهبرداری‌های فیشینگ شامل فریب دادن کاربران برای افشای رمز ورود به سیستم با ظاهر شدن به عنوان یک نهاد قانونی مانند یک بانک یا ارائه دهنده ایمیل است.

برای جلوگیری از کلاهبرداری‌های فیشینگ در سایت وردپرسی خود، باید به کاربران خود در مورد کلاهبرداری‌های فیشینگ آموزش دهید و سیاست‌های رمز عبور قوی را اجرا کنید که کاربران را ملزم به ایجاد رمزهای عبور پیچیده‌ای می‌کند که حدس زدن یا شکستن آنها با استفاده از حملات brute force دشوار است.

۷- قالب‌های ویروسی

برخی از قالب‌های رایگان وردپرس که به صورت آنلاین در دسترس هستند، ممکن است حاوی بدافزارهایی باشند که می‌توانند سایت شما را آلوده کرده و هنگام نصب روی سایت شما، امنیت آن را به خطر بیندازند.

برای جلوگیری از این امر، فقط باید قالب‌هایی را از منابع قابل اعتماد مانند مخزن رسمی‌ قالب وردپرس یا منابع شخص ثالث معتبر دانلود کنید که به‌طور کامل از نظر مسائل امنیتی بررسی شده‌اند، قبل از اینکه کاربران برای دانلود در دسترس قرار گیرند.

۸- آپدیت نکردن نسخه وردپرس

عدم به‌روز رسانی آخرین نسخه وردپرس می‌تواند آسیب پذیری‌هایی را باز بگذارد که هکرها می‌توانند از آنها برای دسترسی غیر مجاز به فایل‌ها و داده‌های سایت شما سوء استفاده کنند.

حتی ممکن است هکرها از طریق افزونه‌ها یا تم‌های قدیمی‌ که حاوی آسیب پذیری‌های شناخته شده هستند، بدافزار را به پایگاه کد سایت شما تزریق کنند.

۹- مسیر پیش‌فرض ورود به سیستم

مسیر پیش‌فرض ورود به سایت‌های وردپرس قابل پیش‌بینی است و هکرها می‌توانند آن را با استفاده از ابزارهای خودکار طراحی‌ شده به‌طور خاص برای حملات brute force، دور بزنند.

استفاده از رمز عبورهای ترکیبی از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و کاراکترهای خاص (!@#$%^&*) می‌تواند موثر باشد. همچنین برای جلوگیری از این مشکل، باید مسیر پیش‌فرض ورود به سیستم را با استفاده از افزونه‌هایی مانند WPS Hide Login یا Login Page Changer تغییر دهید که به شما امکان می‌دهد مسیر ورود کاربران را هنگام دسترسی به حساب‌های خود در سایت وردپرس خود، سفارشی کنید و این کار را برای هکرها دشوارتر می‌کند.

اگر سایت وردپرسی هک شد چکار کنیم؟

سایت وردپرسی هک شد چکار کنیم

اگر مطمئن هستید سایت شما هک شده است، سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید. شما می توانید با دنبال کردن مراحل زیر، تهدیدات امنیتی را مدیریت کنید و مشکل را حل کنید.

حالت تعمیر و نگهداری را در وب سایت خود روشن کنید

این کار باعث می‌شود تا کاربران از دسترسی به سایت شما در حین کار بر روی رفع مشکل، منع شوند. به این صورت از نقض امنیت اطلاعات کاربران هم جلوگیری می‌شود.

شروع به ایجاد گزارش کنید

اتفاق پیش آمده را مستند کنید، از جمله تاریخ، زمان، و هرگونه فعالیت مشکوکی یا تغییری که متوجه شده اید. برای این کار می‌توانید از ابزارهای موجود استفاده کنید.

تغییر تمام دسترسی و مجوزها

دسترسی و مجوزهای سایت خود را به‌روز کنید تا مطمئن شوید فقط کاربران مجاز می‌توانند به اطلاعات حساس دسترسی داشته باشند. با تغییر تمام دسترسی‌ها، مطمئن می‌شوید که امکان نفوذ هکرها یا آلودگی را به حداقل رسانده‌اید.

مشکل را تشخیص دهید

سعی کنید بر اساس اختلال ایجاد شده در عملکرد سایت، مشکل پیش آمده را تشخیص دهید تا بتوانید اقدامات مناسب را انجام دهید. تشخیص دقیق مشکل کمک می‌کند تا راهبردهای لازم برای حل مشکل مشخص شوند.

اسکن امنیتی روی سایت و فایل‌ها

با کمک یک افزونه امنیتی، یک اسکن امنیتی در سایت و فایل‌های خود انجام دهید تا ماهیت هک مشخص شود. همچنین با این کار سطح آسیب وارد شده به اطلاعات یا زیرساخت سایت شما مشخص می‌شود.

فعال و غیر فعال کردن پلاگین

اگر افزونه‌ای مشکل را ایجاد کرده است، سعی کنید آن را موقتاً غیر فعال کنید تا ببینید آیا مشکل ادامه دارد یا خیر. اگر مشکل از افزونه‌ها بود، سریعا آن را حذف کرده و از یک افزونه جایگزین معتبر استفاده کنید.

فعال و غیر فعال کردن تم

اگر موضوع پیش آمده به خاطر یکی از تم‌ها است، سعی کنید آن را به طور موقت غیر فعال کنید تا ببینید آیا مشکل ادامه دارد یا خیر. اگر مشکل از تم بود، آن را حذف کنید و زیرساخت سایت را پاکسازی کنید تا این مشکل تکرار نشود.

تم و افزونه‌های خود را مجدداً نصب کنید

اگر غیر فعال کردن تم یا افزونه‌ها مشکل را حل نکرد، آنها را دوباره نصب کنید تا مطمئن شوید به‌روز هستند و آسیب پذیری ندارند. بهتر است که تم‌ها و افزونه‌های خود را از منابع معتبر دانلود کنید و برای نصب، از راهنمای معتبر آنها استفاده کنید.

پسوردهای سایت خود را دوباره تغییر دهید

مطمئن شوید که همه حساب‌های کاربری دارای رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد هستند تا از دسترسی غیر مجاز جلوگیری شود. بهتر است تمام رمزهای عبور سایت خود را تغییر دهید تا جلوی روزنه نفوذ افراد غیر مجاز را بگیرید.

به مشتریان و ذینفعان خود هشدار دهید که هک شده بودید

به مشتریان و ذینفعان خود در مورد هک و هرگونه خطر یا عواقب احتمالی اطلاع دهید. آنها حق دارند بدانند که یک مشکلی برای سایت شما به وجود آمده و ممکن است اطلاعات آنها در معرض خطر باشد.

بررسی کنید که وب سایت شما در لیست سیاه گوگل قرار نگیرد

از ابزارهایی مانند مرور ایمن Google استفاده کنید تا مطمئن شوید سایت شما در لیست سیاه گوگل قرار نگرفته است. این اتفاق می‌تواند بر رتبه بندی موتور جستجو و اعتماد کاربران تأثیر منفی بگذارد.

بهترین روش‌های افزایش امنیت وردپرس

افزایش امنیت وردپرس

همانطور که متوجه شدید، حفظ امنیت سایت‌های وردپرسی یکی از موضوعات مهم برای صاحبان وب سایت‌هاست. دلایل زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد امنیت سایت بر رتبه بندی در موتورهای جستجو تاثیر دارد. بنابراین باید به دنبال اقداماتی باشید که امنیت سایت شما را بالا می‌برد. در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره کرده‌ایم:

۱- مراحل ورود خود را ایمن کنید

  • رمز عبور قوی: از یک رمز عبور قوی و منحصر به فرد برای ورود به وردپرس خود استفاده کنید. از استفاده از عبارات رایج یا اطلاعاتی که به راحتی قابل حدس است مانند نام یا تاریخ تولد، خودداری کنید.
  • احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA): 2FA را فعال کنید تا یک لایه امنیتی اضافی به فرآیند ورود شما اضافه کند. برای این کار لازم است علاوه بر رمز عبور، کدی را که به تلفن یا ایمیلتان ارسال شده است، وارد کنید.
  • از ایجاد نام کاربری Admin خودداری کنید: از “Admin” به عنوان نام کاربری خود استفاده نکنید زیرا این یک هدف مشترک و آسان برای هکرها است. در عوض، یک نام کاربری منحصر به فرد ایجاد کنید که حدس زدن آن دشوار است.
  • محدود کردن تلاش برای ورود به سیستم: برای جلوگیری از حملات brute force که در آن هکرها چندین رمز عبور را امتحان می‌کنند تا زمانی که رمز عبور صحیح را حدس بزنند، تعداد تلاش‌های ورود را محدود کنید.
  • افزودن کپچا: برای جلوگیری از تلاش ربات‌های خودکار برای ورود مکرر به صفحه ورود خود، یک کپچا اضافه کنید تا ربات‌ها را تشخیص دهد و از دسترسی آنها به اطلاعات جلوگیری کند.
  • فعال کردن خروج خودکار: امکان خروج خودکار را پس از مدت معینی عدم فعالیت، فعال کنید تا در صورت فراموش کردن خروج از سیستم توسط کاربران، از دسترسی غیر مجاز جلوگیری شود.
  • تغییر URL پیش فرض ورود به وردپرس: URL پیش فرض ورود به سیستم (به عنوان مثال، wp-login.php) را به یک URL سفارشی تغییر دهید تا پیدا کردن و سوء استفاده برای مهاجمان دشوارتر شود.

۲- از هاست و سرور ایمن استفاده کنید

یک سرویس میزبانی قابل اعتماد با اقدامات امنیتی قوی برای محافظت از سایت خود در برابر تهدیدات خارجی انتخاب کنید. معمولا هاست وردپرس که به طور خاص برای سایت‌های وردپرسی طراحی شده است، در انجام اقدامات امنیتی کارآمد است.

۳- نسخه وردپرس خود را به روز کنید

نسخه وردپرس خود را با آخرین وصله‌های امنیتی و رفع اشکالات به‌روز نگه دارید. معمولا در هر به‌روزرسانی، تمهیدات جدیدی برای امنیت وردپرس ارائه می‌شود.

۴- Php را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید

اطمینان حاصل کنید که از آخرین نسخه PHP استفاده می‌کنید زیرا نسخه‌های قدیمی تر پی اچ پی، ممکن است دارای آسیب پذیری‌های امنیتی باشند که می‌توانند توسط مهاجمان مورد سوء استفاده قرار گیرند.

۵- افزونه امنیتی قوی را نصب کنید

از افزونه های امنیتی معتبر مانند Wordfence، iThemes Security یا Sucuri Security برای افزودن لایه‌های حفاظتی اضافی در برابر مسائل امنیتی رایج وردپرس مانند بدافزارها، حملات brute force و تزریق SQL استفاده کنید.

۶- از یک قالب وردپرس ایمن استفاده کنید

یک قالب را از یک منبع معتبر انتخاب کنید و مطمئن شوید که به طور منظم با وصله‌های امنیتی و رفع اشکال به‌روز می‌شود.

۷- SSL/HTTPS را فعال کنید

از رمزگذاری SSL/HTTPS برای ایمن سازی انتقال داده‌های سایت خود و جلوگیری از حملات سایبری استفاده کنید. این رمزگذاری و ایمن سازی روی رتبه صفحات سایت شما در موتورهای جستجو هم تاثیر دارد.

۸- یک فایروال نصب کنید

از فایروال‌هایی مانند ModSecurity یا iptables برای مسدود کردن ترافیک مخرب و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به منابع سایت خود استفاده کنید.

۹- از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

به طور مرتب از فایل‌ها و پایگاه داده سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا اطمینان حاصل کنید که در صورت بروز هرگونه حادثه امنیتی یا از دست دادن اطلاعات، می‌توانید به سرعت سایت خود را بازیابی کنید.

۱۰- اسکن‌های امنیتی وردپرس را به طور منظم انجام دهید

از ابزارهایی مانند WPScan یا Sucuri SiteCheck برای اسکن سایت خود برای هر گونه آسیب پذیری امنیتی و رفع سریع آنها استفاده کنید.

۱۱- ویرایش فایل را در داشبورد وردپرس غیر فعال کنید

از ایجاد هرگونه تغییر مستقیم در داشبورد وردپرس خودداری کنید زیرا می‌تواند کد یا آسیب پذیری ناخواسته را در فایل‌های سایت شما ایجاد کند، در عوض از یک ویرایشگر متن خارجی یا FTP برای ایجاد تغییرات مستقیم در فایل‌ها به جای ویرایش آنها استفاده کنید.

۱۲- پیشوند فایل پایگاه داده خود را تغییر دهید

تغییر پیشوند جداول پایگاه داده می‌تواند حدس زدن نام جداول و اجرای حملات SQL Injection علیه پایگاه داده سایت شما را برای مهاجمان سخت تر کند.

۱۳- فایل xmlrpc.php خود را غیر فعال کنید

غیر فعال کردن فایل xmlrpc می‌تواند از حملات brute force از طریق XML-RPC API جلوگیری کند زیرا معمولاً توسط مهاجمان برای حملات DDoS استفاده می‌شود.

۱۴- حذف حساب مدیریت پیش فرض وردپرس را در نظر بگیرید

حساب مدیریت پیش فرض ایجاد شده در حین نصب را حذف کنید زیرا اغلب در هنگام حملات brute force توسط مهاجمان هدف قرار می‌گیرد.

۱۵- نسخه وردپرس خود را مخفی کنید

پنهان کردن شماره نسخه وردپرس از دید عموم می‌تواند شناسایی آسیب پذیری‌ها در نسخه‌های قدیمی وردپرس را برای مهاجمان دشوارتر کند.

روش‌های پیشرفته افزایش امنیت سایت وردپرسی که احتمالا نمی‌دانید

روش‌های پیشرفته افزایش امنیت سایت وردپرسی

علاوه بر اقداماتی که قبلا ذکر شد، روش‌های پیشرفته‌ای وجود دارد که می‌تواند امنیت سایت وردپرسی را افزایش دهد. این روش‌ها ممکن است به تخصص فنی نیاز داشته باشند و ممکن است برای همه وب‌ سایت‌ها کارایی نداشته باشند، اما می‌توانند یک لایه حفاظتی اضافی در برابر حملات پیچیده ایجاد کنند.

۱- کاراکترهای خاص را از ورودی کاربر فیلتر کنید

ورودی کاربر را با حذف هر گونه کاراکتر ویژه‌ای که می‌تواند در حملات SQL Injection یا سایر فعالیت‌های مخرب استفاده شود، پاکسازی کنید. این کار را می‌توان با استفاده از تابعی مانند wp_kses_post() یا wp_unslash() برای حذف کاراکترهای ناخواسته انجام داد.

۲- مجوزهای کاربران وردپرس را محدودتر کنید

همانطور که قبلا اشاره شد، مجوزهای مناسب را به هر کاربر بر اساس نقش و مسئولیت آنها در سازمان خود اختصاص دهید. از دادن امتیازات غیر ضروری که ممکن است توسط مهاجمان مورد سوء استفاده قرار گیرد، مانند توانایی نصب افزونه‌ها یا تغییر کد، خودداری کنید.

۳- در وردپرس از سیستم نظارتی (مانیتورینگ) استفاده کنید

وردپرس دارای یک سیستم نظارت داخلی به نام WP Security Audit Log است که به شما امکان می‌دهد فعالیت کاربر را ردیابی کنید و هر گونه رفتار مشکوک را شناسایی کنید. این می‌تواند به شما کمک کند تا تهدیدات امنیتی بالقوه را زودتر شناسایی کنید و قبل از ایجاد هرگونه آسیب اقدام کنید.

۴- ثبت فعالیت کاربر

شاید بهتر باشد که ثبت فعالیت کاربر را برای ردیابی اقدامات کاربر در سایت خود فعال کنید، از جمله تلاش‌های ناموفق برای ورود به سیستم، نصب افزونه‌ها و اصلاحات فایل. این می‌تواند به شما کمک کند تا تهدیدات امنیتی بالقوه را زودتر شناسایی کنید و قبل از ایجاد هرگونه آسیب اقدام کنید.

نتیجه گیری

امنیت در وردپرس یکی از مهم ترین دغدغه‌هاست. حفظ امنیت اطلاعات کاربران و صاحبان وب سایت، برای هر کسب و کاری بسیاری مهم است. بنابراین لازم است که به طور فعال سایت وردپرس خود را ایمن کنید و در صورت نقض امنیتی، برنامه‌ای برای بهبود و رفع مشکل داشته باشید.

با پیروی از اقدامات امنیتی توصیه شده و اقدام فوری در صورت وقوع هک، می‌توانید سایت خود و بازدیدکنندگان آن را از آسیب احتمالی محافظت کنید.

سوالات متداول

وردپرس به طور کلی یک CMS امن در نظر گرفته می‌شود، اما اجرای اقدامات امنیتی اضافی برای محافظت از سایت خود در برابر آسیب پذیری‌ها و حملات بالقوه مهم است.

اگر سایت شما هک شده است، انجام اقدامات فوری، از جمله قرار دادن سایت در حالت تعمیر و نگهداری، شناسایی مشکل، استفاده از افزونه‌های امنیتی برای اسکن و ایمن سازی سایت و تغییر رمز عبور بسیار مهم است. همچنین هشدار دادن به ذینفعان و بررسی اینکه آیا سایت توسط موتورهای جستجو در لیست سیاه قرار گرفته است، مهم است.

شما می‌توانید با استفاده از افزونه‌های حالت نگهداری یا اضافه کردن کد سفارشی به سایت خود، سایت وردپرس خود را در حالت نگهداری قرار دهید. این به شما این امکان را می‌دهد که سایت را از بازدیدکنندگان پنهان کنید، در حالی که در حال کار بر روی حل هر گونه مشکل یا به‌روزرسانی هستید.

بهترین روش‌ها برای ایمن سازی سایت وردپرس شامل به‌روز نگه داشتن سایت، استفاده از رمزهای عبور قوی، فعال کردن SSL/HTTPS، نصب افزونه‌های امنیتی، و انجام پشتیبان گیری و اسکن‌های امنیتی منظم است.

برای بازیابی وب سایت وردپرس هک شده، باید سایت را از نسخه پشتیبان بازیابی کنید، سایت را در حالت نگهداری قرار دهید، رمز عبور را تغییر دهید، بدافزارها را حذف کنید و کاربران غیر مجاز یا تغییرات را بررسی کنید. همچنین تغییر کلیدهای امنیتی و رمز عبور برای جلوگیری از حملات بعدی بسیار مهم است.

منبع : blog.hubspot.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخشی از آمار خدمات وب رمز

تعداد خدمت ارائه شده

71111
خدمات هاست و سرور
220110
خدمات ثبت دامنه
461
پروژه طراحی سایت
155
پروژه سئو سایت

در وب‌رمز رضایت مشتریان اولویت ماست

کارفرمایان در مورد ما چه می‌گویند

خانم مهندس درفشی

خانم مهندس درفشی

مدیر سایت "آژانس ارتباطات دان"
آقای مهندس منظمی

آقای مهندس منظمی

مدیر "هلدینگ گام"
خانم مهندس اسدی

خانم مهندس اسدی

مدیر دیجیتال مارکتینگ "ایران ادونچر"
آقای مهندس طالب زاده

آقای مهندس طالب زاده

مدیر مجموعه مهاجرتی - تحصیلی "کانادا از ایران"

برخی برندها که افتخار خدمت به آنها را داشتیم

جایگاه برند معظم شما اینجا خالیست

webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers

تعدادآرا: 9 - میانگین: 5

رأی شما ثبت شد.