آلوده شدن سیستم به بدافزارها و باج افزارها، هک ایمیل و سایر حملات سایبری خطراتی هستند که تمام کاربران دنیای وب را تهدید می‌کند. در این مقاله‌ روشهای جدید هک از طریق ایمیل و راه های جلوگیری از آن بررسی خواهیم کرد.

یکی از جدیدترین و ساده ترین روش های هک و نفوذ به سیستم کاربر، استفاده از ارسال ایمیل به فرد مد نظر و پیوست نمودن فایلهای مخرب میباشد. این روش از گذشته برای به دام انداختن کاربران مبتدی استفاده میشده است ولی با تغییراتی در این روش، هکرها افراد نسبتا آشنا را نیز میتوانند به دام نرم افزارهای مخرب خود بیندازند، در این روش جدید یک ایمیل از طرف ایمیل کاربر به خودش ارسال میگردد و کاربر با مشاهده این ایمیل از طرف ایمیل خود و پیوست های نرمال، مشتاق میشود تا آنها را بازبینی نماید و بدین گونه به دام هکرها می افتد.

اما هکرها چگونه از این روش استفاده می‌کنند؟

هک ایمیل - هکرها

در بحث ارسال ایمیل از طریق نرم افزار های مختلف و یا اسکریپت های غیر از وب میل، امکانی در اختیار استفاده کننده قرار دارد که میتواند در بخش ارسال کننده ایمیل، هر ایمیلی را وارد کند مثلا ایمیل از یک اسکریپت ارسال ایمیل طوری تنظیم میگردد که تمام مخاطبان آن، هم به عنوان ارسال کننده ایمیل و هم دریافت کننده آن در نظر گرفته میشوند. یعنی در بخش sender و Replay ایمیل فردی که دریافت کننده آن است درج میگردد و بدین گونه فرد دریافت کننده با مشاهده دریافت ایمیل از طرف خودش، احتمال زیادی برای باز کردن ایمیل و فایل های پیوست روی آن را دارد و به دام میافتد. معمولا این پیوست ها میتوانند یک عکس، یک فایل پی دی اف و یا یک فایل زیپ و امثال آن باشد که شاید در نظر دریافت کننده برایش مهم باشد.

پیشنهاد وب رمز: معرفی حملات SQL Injection

برای تشخیص این مورد راه های بسیاری وجود دارد، یکی از این روشها چک کردن هدر ایمیل های دریافت میباشد به طوری که شما با بررسی سورس ارسال کننده ایمیل متوجه خواهید شد که ارسال کننده از یک آی پی دیگر به غیر از آی پی سرور، این ارسال ها را انجام میدهد

Return-path: <info@Domain.ir> Envelope-to: info@Domain .ir Delivery-date: Thu, 24 Mar 2016 15:20:25 +0000 Received: from [5.133.29.38] (port=22463) by Hostname.com with esmtp (Exim 4.85_1) (envelope-from <info@Domain .ir>) id

این متن بخشی از یک ایمیل ارسالی میباشد که به همان شکل مخرب ارسال ایمیل را انجام داده است، در این متن میتوانید آی پی که ایمیل از آن دریافت شده را مشاهده نمایید، البته در برخی موارد که کاربر از طریق نرم افزار هایی همانند اوتلوک ایمیل ارسال میکند این آی پی میتواند آی پی اینترنتی فرد ارسال کننده نیز باشد.

این روش نوعی حمله برای آلوده کردن سیستم کاربر محسوب میشود و مشابه این حملات با نو آوری های مختلف روزانه در سطح دنیا در حال انجام است و درصد کمی از آن شناسایی و جلوگیری میشود و متاسفانه نمیتوان بطور صد در صد ارتباطات داده ای را در سطح اینترنت بررسی و شناسایی کرد لذا آموزش دادن نیروها برای رعایت موارد امنیتی زیر را در دستور کار خود قرار دهید.

برای جلوگیری از آسیب اینگونه مخرب ها، میبایست به موارد زیر دقت فرمایید:

هک ایمیل - جلوگیری از هک
۱. شما نبایست اینگونه ایمیل ها را باز کنید: ایمیل های مشکوک یا بنوعی جذاب؛ از منابع غیر معتبر؛ با آدرس های عجیب یا موضوعات غیر مرتبط با کار شما … .
۲. به هیچ وجه روی لینک های دریافتی در ایمیل کلیک نکنید مگر و تنها مگر زمانیکه اطمینان دارید فرد شناخته شده با نیت کاملا دقیق و مشخص برای شما ایمیلی را ارسال کرده است که لازم است آنرا بازبینی کنید.
۳. به هیچ وجه پیوست های غیر مرتبط و مشکوک و یا دارای نام یا پسوند غیر آشنا را باز نکنید چون میتواند حاوی ویروس یا کد مخرب ناشناخته باشد که حتی بروزترین آنتی ویروس های دنیا هم قادر به تشخیص آن نیستند.
۴. نصب و آپدیت و نگهداری ویروس یاب بروز برای سیستم های ویندوز از واجبات است ولی آنهم بطور صد در صد نمیتواند حملات را شناسایی و جلوی تمامی موارد را بگیرد.

170 پاسخ به “روشهای جدید هک از طریق ایمیل و راه های جلوگیری از آن”

  1. امیر گفت:

    یکی گفت ایمیلش و شمارش رو داخل بازیابی جیمیل بزنم و همینطور ۲مرحله ای . بعد ۱۰دقیقه گوشیم فلش شد. چیکار کنم؟

    • تیم دیجیتال وب‌رمز گفت:

      با توجه به این توضیحات ممکن است شما فیشینگ شده باشید
      برای ایمن‌سازی ، ابتدا رمزهای عبور را تغییر دهید، سپس احراز هویت دو مرحله‌ای را برای اکانت خود فعال کنید و تنها ایمیل و شماره خودتان را ثبت کنید. همچنین، فعالیت‌های اخیر حساب را بررسی کنید و از دسترسی‌های مشکوک جلوگیری نمایید.

  2. 🥺🥺 گفت:

    سلام وقت بخیر .من از دوستم جیمیل و رمز گرفتم که برم روی اکانت که روی اکش پلی بدم آیا طرف میتونه گوشی منو رصد کنه یعنی پیام‌ها و شماره هارو ببینه و دسترسی داشته باشه به همه چیز گوشیم یا خیر .ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخشی از آمار خدمات وب رمز

تعداد خدمت ارائه شده

71111
خدمات هاست و سرور
220110
خدمات ثبت دامنه
461
پروژه طراحی سایت
155
پروژه سئو سایت

در وب‌رمز رضایت مشتریان اولویت ماست

کارفرمایان در مورد ما چه می‌گویند

خانم مهندس درفشی

خانم مهندس درفشی

مدیر سایت "آژانس ارتباطات دان"
آقای مهندس منظمی

آقای مهندس منظمی

مدیر "هلدینگ گام"
خانم مهندس اسدی

خانم مهندس اسدی

مدیر دیجیتال مارکتینگ "ایران ادونچر"
آقای مهندس طالب زاده

آقای مهندس طالب زاده

مدیر مجموعه مهاجرتی - تحصیلی "کانادا از ایران"

برخی برندها که افتخار خدمت به آنها را داشتیم

جایگاه برند معظم شما اینجا خالیست

webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers

تعدادآرا: 963 - میانگین: 4.8

رأی شما ثبت شد.