امروزه بازاریابی محتوا یکی از بهترین و موثرترین روشهای بازاریابی دیجیتال است. اما برای این کار باید یک تولید محتوای قدرتمند با رعایت اصول سئو سایت انجام داد. لینک سازی یکی از مهمترین موارد در تولید محتوای هدفمند و تبلیغات آنلاین است. در این مقاله‌ از بلاگ وب‌رمز با اصول و استراتژی لینک سازی با استفاده از بازاریابی محتوا در ۶ گام کاربردی آشنا خواهیم شد.

گام اول: پیدا کنید چه چیزی جواب می‌دهد

وقتی درباره بازاریابی محتوا صحبت می‌کنیم شما دو گزینه پیش روی خود خواهید داشت:

گزینه اول: تولید محتوایی که ممکن است کار کند

گزینه دوم: محتوایی تولید کنید که کار کردن آن قبلا ثابت شده است . حدس بزنید کدام گزینه بهتر است؟

برای پیدا کردن محتواهای تاثیرگذار در زمینه کاری خود به این صورت عمل کنید:

با بررسی سئو شروع می‌کنیم:

ابتدا جستجو در گوگل را درباره موضوعاتی که می‌خواهید در خصوص آن مطلب بنویسید انجام دهید. چرا اینکار اهمیت دارد؟‌

زیرا همانطور که احتمالا می‌دانید شما برای رسیدن به صفحه اول گوگل نیاز به لینک دارید.

این یعنی: وقتی شما مقاله‌ای را در صفحه اول گوگل می‌بینید با اطمینان می‌فهمید که حتما لینک‌های زیادی به سمت این مقاله ساخته شده است.

به عنوان مثال، تصور کنیم که شما یک وبلاگ در ارتباط با بازاریابی دیجیتال دارید و می‌خواهید مقاله‌ای در خصوص SEO بنویسید.

شما احتمالا این کلمات کلیدی را جستجو می‌کنید:

● تکنیک‌های SEO

● نکاتی در خصوص SEO

● رتبه‌های بالاتر گوگل

● بهترین شیوه‌های SEO

سپس نتایج مشترک صفحه اول برای تمام این جستجو‌ها را یادداشت کنید. به عنوان مثال، من متوجه شدم که ۷ نتیجه صفحه اول گوگل برای جستجو عبارت «نکات SEO» شامل لیست‌هایی بین ۵ تا ۲۰ نکته می‌باشد.

بنابراین اگر شما بخواهید مقاله‌ای در خصوص نکات SEO بنویسید، لیستی که شامل تعداد نکات بین ۵ تا ۲۰ باشد می‌تواند موفق شود.

مرحله بعد، پیدا کردن صفحاتی است که بیشتر از همه به آن لینک می‌شود. برای این مرحله شما نیاز به ابزار ساختن لینک دارید.

من به شخصه از Ahrefs استفاده می‌کنم اما شما می‌توانید از هر ابزار دیگری نیز استفاده کنید. این پروسه به صورت زیر کار می‌کند:

ahref - بازاریابی محتوا

سایت رقیب خود را پیدا کنید و اسم دامنه را داخل ابزار وارد کنید. سپس صفحاتی را بررسی کنید که بیشتر از همه به آن لینک شده است.

(در ابزار Ahrefs این بخش با نام Best by links ذکر شده است.) مطمئن شوید از فیلتر استفاده می‌کنید و فقط نتایج 200 ok را نشان می‌دهد.

Best BY Link - بازاریابی محتوا

( از این طریق فقط صفحات اصلی را می‌بینید که ریدایرکت نشده‌اند.) سپس صفحاتی را بررسی کنید که بیشترین مقدار لینک را تولید کرده‌اند

و نکات مشترک بین آن‌ها را نیز ارزیابی کنید. به عنوان مثال، در این مورد می‌توانید ببینید که ۲ نتیجه از ۳ نتیجه اول در خصوص فاکتور‌های تاثیرگذار در رتبه‌بندی موتورهای جستجو می‌باشد. (مثلا الگوریتم گوگل چگونه کار می‌کند) و ۴ نتیجه دیگر در ۱۰ مورد اول شامل دستورالعمل‌ها و لیست‌های جامع می‌باشند.

پس شما طی ۲ دقیقه چندین موضوع که کار کردن آن‌ها و جواب‌دهی آن ثابت شده است را پیدا کرده‌اید.

در آخر، محتواهایی که بسیار به اشتراک گذاشته شده‌اند را پیدا کنید.

seo technique - بازاریابی محتوا

دو راه برای انجام اینکار وجود دارد:

۱. روش دستی ۲. استفاده از ابزار (مانند BuzzSumo) در اینجا هر دو روش را بررسی می‌کنیم. روش دستی بسیار آسان است.

به وبلاگ یکی از رقبای خود مراجعه کنید و ۱۰ تا ۲۰ پست وبلاگ را مشاهده کنید. اکثر وبلاگ‌ها دارای شمارشگر تعداد اشتراک‌ها در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌باشند.

کافیست دفعات به اشتراک گذاشته شدن هر پست را یادداشت کنید. این پست‌ها تنها محتوا و فرمت‌های محتواگذاری ثابت شده نیستند، بلکه محتواهایی هستند که هم اکنون جواب می‌دهند و موفق هستند.

روش دستی می‌تواند تا حدی جوابگو کار شما باشد و در صورتی که تعدا افزایش پیدا کند، من پیشنهاد استفاده از BuzzSumo را می‌دهم.

با استفاده از این ابزار شما می‌توانید به راحتی اسم سایت رقیب خود را جستجو کرده و لینک‌هایی که بیشترین اشتراک گذاری را داشته‌اند

مشاهده کرده و یا براساس کلمات کلیدی جستجو کنید. به هر حال می‌توانید لیستی از محتویاتی که روی پلتفرم‌های مختلف مانند فیسبوک، توییتر و یا ردیت اشتراک‌گذاری شده‌اند را مشاهده کنید.

به عنوان مثال، وبلاگ من در زمینه تکنولوژی فعال است و به همین دلیل مهم است که محتویات وبلاگ روی توییتر به اشتراک گذاشته شود. به همین دلیل مرتب‌سازی نتایج را براساس توییتر انجام می‌دهم. حالا وقت مرحله بعد می‌باشد…

گام دوم: قالب محتوای خود را انتخاب کنید

حالا که می‌دانید حدودا چه محتویاتی در بازار به خصوص شما جواب می‌دهد، وقت آن است که شروع به تولید محتوا کنید.

با این حال شما نباید یک صفحه Google Doc باز کنید و دیوانه‌وار شروع به تایپ کردن کنید.

(با وجود اینکه اکثر افراد اینکار را می‌کنند) به جای اینکار، شما باید ابتدا فرمت و چهارچوب کار خود را مشخص کرده و سپس شروع به نوشتن کنید.

به همین دلیل می‌خواهیم به ۴ مورد از فرمت‌های محتوانویسی اشاره کنیم که به طور کل برای ساخت لینک در بازاریابی محتوا بسیار مناسب هستند.

فرمت اول : راهنماهای کامل

اشخاص لینک دادن به راهنماهای کامل را خیلی دوست دارند. چرا؟ راهنماهای کامل تمامی نکات و مواردی را که ممکن است برای یک موضوع خاص نیاز داشته باشید بدانید در یکجا جمع می‌کند.

نکته: ممکنه متوجه شده باشید که بعضی از راهنماها کاملا به طور اختصاصی طراحی شده اند.

طبق تجربه من، طراحی جذاب راهنما می‌تواند ارزش کار شما را در نگاه مشتری بالا ببرد.

از نظر به اشتراک‌گذاری و نظرات درج شده در حد مناسبی باشد و مهم‌تر از آن این است که افراد زیادی به سمت آن لینک بدهند

و وقتی این لینک‌ها را ارزیابی می کنید‌ متوجه می‌شود که دلیل لینک دادن به مقاله جامع بودن و کامل بودن آن در زمینه موضوع خاصی می‌باشد.

این قدرت راهنماهای کامل است. سوال اینجاست: راهنمای شما باید درباره چه موضوعی باشد؟‌

پاسخ به این سوال آسان است. یکی از موضوعاتی که در گام اول پیدا کردید را انتخاب کنید.

فرمت دوم: مطالعات موردی دقیق

case study - بازاریابی محتوا

واقعیت این است که اکثر محتوایی که منتشر می‌شود متن‌های بازنویسی شده‌ای هستند که توسط افرادی نوشته می‌شوند که هیچ کار خاصی انجام نداده‌اند.

مطالعه موردی از دو طریق می‌تواند عملکرد مناسبی داشته باشد:

۱. بلافاصله خود را از مقاله‌هایی با عنوان « ۵ نکته مهم برای X» جدا و برجسته می‌کند

۲. مطالعه موردی می‌تواند به بلاگرها مقاله بدهد که بتوانند به سمت آن لینک درست کنند

یکی از اولین مقالاتی که منتشر کردم با این عنوان بود:

«مطالعه موردی ساخت لینک: چگونه من میزان ترافیک جستجو خود را تا ۱۱۰ درصد در ۱۴ روز افزایش دادم»

همانطور که می‌توانید حدس بزنید، این مقاله یک مطالعه موردی می‌باشد، این مقاله از روز اول مانند آهنربایی برای لینک ساختن بوده، و این امر بر اساس اتفاق نبود. سال بعد من این مقاله را منتشر کردم، و بیش از ۳۰۰۰ بار به این مطالعه موردی لینک شده است.

فرمت سوم: مطالعات و نظر سنجی

انجام مطالعات و نظرسنجی کار آسانی نیست. با این حال اگر به درستی انجام شود یکی از بهترین روش‌ها برای ساخت و تولید لینک به تعداد زیاد می‌باشد. بر طبق گفته BuzzSumo تقریبا ۷۰ درصد بازاریابان گفته‌اند ترافیک سایت آن به دلیل منتشر کردن نتایج مطالعات و نظرسنجی افزایش یافته است. و ۴۹ درصد هم موافق هستند که این نوع محتوا برای تولید لینک بسیار مناسب می‌باشد.

سال پیش من مطالعه‌ای در خصوص فاکتور‌های تاثیرگذار در رتبه‌بندی یوتیوب انجام دادم. این مطالعه شامل بررسی میلیون‌ها ویدیو، اجرای اسکریپت‌های مختلف،‌ بررسی داده‌ها، طراحی و … می‌شود. اما در انتها عملکرد این پست ۱۰۰ برابر مقاله‌های عادی بهتر بود، و بیش از ۲۰۰۰ بک‌لینک در طول یک سال ایجاد کرد.

فرمت چهارم: محتوای تصویری

محتوای تصویری می‌تواند هر کدام از موارد زیر و یا موارد مشابه باشد:

● نمودار

● اینفوگرافیک

● تصاویر و طراحی

● تجسم سازی

● ویدیو

دلیل جواب‌دهی محتوای تصویری در بازاریابی محتوا ، آسان بودن قرار دادن آن در محتوای یک وبلاگ می‌باشد.

هر زمانی که کسی از محتوای تصویری شما استفاده کند لینکی به مقاله شما می‌سازد.

بیاییدیک مثال را مرور کنیم: یک اینفوگرافیکی  مدتی پیش منتشر کردم. از آن زمان چندین وبلاگ‌نویس مختلف از آن به عنوان نمونه‌ای از محتوا که موفق می‌شود نام بردند. خوشبختانه نیازی نیست که حتما اینفوگرافیک‌های بسیار پیچیده برای بهره بردن از محتوای تصویری استفاده کنید، بلکه در واقع محتوای ساده نتیجه بهتری در پی خواهد داشت. مثلا اخیرا یک طراحی  نمودار انجام دادم. طراحی آن بسیار ساده بود . (به خصوص در مقایسه با اینفوگرافیک)، اما چون در نمودار یک مبحث پیچیده را ساده می‌کند بسیار مفید است.

chart - بازاریابی محتوا

گام سوم: محتوای عالی خود را تولید کنید

در طول سال‌ها من استراتژی‌های مختلفی برای نوشتن محتوای خوب یاد گرفته‌ام. این اسرار در کسب درآمد اینترنتی به من کمک کردند تا هزاران بک‌لینک با کیفیت تولید کنم. بدون وقفه زمان بیشتر، بیایید به استراتژی‌های تولید محتوای مورد علاقه من بپردازیم:

استراتژی اول: محتوای طولانی بنویسید

بله. این مورد ممکن است برخلاف تصور کلی جامعه باشد، ولی آمار نشان داده است محتوای طولانی‌تر خیلی بهتر از محتوای کوتاه عمل می‌کند.

ارزیابی از ۱۰۰ میلیون مقاله نشان داده است که محتوای طولانی (بیش از ۳ هزار کلمه) ۵۰ درصد بیشتر از مقالات با کمتر از ۱۰۰۰ کلمه به اشتراک گذاشته می‌شوند.

همچنین، محتوای طولانی رتبه بهتری در گوگل خواهد داشت. منظور این نیست که مقاله خود را با مطالب اضافی پر کنید، بلکه سعی کنید کلیه نکات مربوط به موضوع را در مقاله پوشش دهید.

به عنوان مثال، این مقاله در خصوص رتبه‌بندی ویدیوها در یوتیوب ۳۱۹۴ کلمه می‌باشد.

و زمانیکه مقاله را بخوانید سریعا متوجه می‌شوید که مطلب اضافی اصلا در آن وجود ندارد.

طولانی بودن آن دلیل موجهی دارد زیرا من هر چیزی که نیاز است در ارتباط با سئو یوتیوب بدانید را از طریق این مقاله پوشش دادم.

و چون این مقاله بسیار جزیی است، وبلاگ‌نویس‌ها معمولا به آن لینک می‌دهند و  بدین طریق بازاریابی محتوا به درستی انجام می شود .

استراتژی دوم: ظاهر محتوا را زیبا کنید

قبلا به این مورد اشاره کرده‌ام ولی محتوایی که از نظر ظاهری جذاب باشد لینک‌های بیشتری دریافت می‌کند.

چند روش برای اینکار وجود دارد. اول می‌توانید به صورت کامل یک صفحه اختصاصی طراحی کنید.

نکته منفی آن، سخت بودن اجرا آن می‌باشد. چون نیاز است یک گرافیست و کدنویسی حرفه‌ای برای اینکار استخدام کنید. چرا؟

چون اکثر طراحی‌های اختصاصی با وردپرس رابطه خوبی ندارد. نکته مثبت آن هم جذاب شدن ظاهری محتوا شماست که باعث می‌شود افراد زیادی به آن لینک درست کنند.

اگر می‌خواهید کار ساده‌تری انجام دهید، می‌توانید تغییراتی جزیی در پست وبلاگ انجام دهید.

به عنوان مثال،  از یک بنر ساده برای جدا کردن بخش‌های مختلف مقاله استفاده کنید. اینکار ۱۰ برابر آسان‌تر از طراحی اختصاصی بود و ظاهر خوبی هم دارد.

استراتژی سوم: محتوایی با موضوعات قابل اجرا منتشر کنید

تفاوتی ندارد که در خصوص چه موضوعی مقاله می‌نویسید، افراد می‌خواهند مطالبی را مطالعه کنند که قابلیت اجرا داشته باشد.

درست است که محتوای نظری جای خود را دارد، ولی اگر می‌خواهید افراد مقاله شما را مطالعه کنند و آن را به اشتراک بگذارند باید محتوایی با قابلیت اجرا باشد. یعنی این موارد را به میزان بالا داشته باشید:

● تکنیک‌های گام به گام

● اسکرین‌شات

● مثال‌های واقعی

● آموزش‌های ویدیویی و GIF

● نکاتی که انجام آن آسان باشد

استراتژی چهارم: خواندن محتوا را آسان کنید

چه کسی می‌تواند محتوای تو در تو و غیر قابل خواندن را مطالعه کند‌؟ خوشبختانه نوشتن متونی که به سادگی خوانده شوند کار آسانی می‌باشد. فقط باید این ۳ مرحله را طی کنید:

  1. از پاراگراف‌های ۱ تا ۲ جمله‌ای استفاده کنید. هر چیزی که ما می‌نویسم از این قانون پیروی می‌کند.
  2. محتوا را به بخش‌های مختلف تقسیم کنید.
  3. از فونت به اندازه ۱۵ تا ۱۷ استفاده کنید. معمولا اگر فونت‌ها کوچکتر از ۱۵ باشد، افراد مقاله شما را نخواهند خواند.

گام چهارم: برای محتوا تبلیغ کنید

اکثر افرادی که درباره لینک ساختن صحبت می‌کنند، منظورشان جذب لینک است. (لینک ساختن اتوماتیک که شروع و پایان آن با منتشر کردن محتوا انجام می‌شود.) با اینکه این روش هدف ما است،‌ معمولا برای لینک‌سازی محتوا به این صورت عمل نمی‌کنیم. خب پس چه استراتژی‌ای را در پیش بگیریم؟

محتوای خود را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ کنید

بله، هدف نهایی در بهینه سازی سایت تبدیل کردن محتوا به بک‌لینک است. اما در ابتدا باید توجه خود را به محتوا معطوف کنید. چرا این کار اهمیت دارد؟‌

زیرا اثبات شدن محتوا در شبکه‌های اجتماعی اهمیت بالایی دارد. به عنوان مثال: یک  پست با ۱۰۳۱ نظر ثبت شده و بیش از ۱۹ هزار بار در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است. چنین بازخوردی باعث افزایش میزان لینک‌دهی به این محتوا می‌شود.

این امر باعث می‌شود محتوای من در شبکه‌های اجتماعی اثبات شود. و همانگونه که می‌توانید حدس بزنید بهترین راه برای رساندن محتوا و خوانده شدن آن توسط افراد دیگر به اشتراک‌گذاری آن روی شبکه‌های اجتماعی می‌باشد.

هر چه محتوای خود را روی پلتفرم‌های مختلف به اشتراک بگذارید عملکرد آن بهتر خواهد بود…

محتوای خود را به مشترکین خبرنامه ارسال کنید

مشترکین خبرنامه یکی از بهترین راه‌ها برای تبلیغ محتوای شماست. به عنوان مثال، من اخیرا توییتی را برای اطلاع‌رسانی در خصوص راهنمای جستجوی صوتی ارسال کردم. این توییت ۴۱۰ بار کلیک شد.

همچنین ایمیلی به مشترکین ارسال کردم و آن ایمیل بیش از ۶ هزار بار کلیک شد. پس به همین دلیل باید توجه خاصی به تبلیغ محتوا از طریق ایمیل بکنید.

محتوای تقویت شده توسط فیسبوک

به طور کل ترافیک فیسبوک به شدت کاهش یافته است. ولی به این معنا نیست که شما باید قید فیسبوک را بزنید.

پست‌های تقویت شده فیسبوک هنوز خیلی خوب جواب می‌دهند.

چندین ماه پیش راهنمایی را در خصوص استفاده از Google Search Console نوشتم.

سپس پستی کامل در فیسبوک در خصوص اینکه چرا خواندن این راهنما ارزش دارد را نوشتم.

همچنین این پست را تقویت کردم و درخواست کردم که بیشتر به کسانی نمایش داده شود که در طی سی روز گذشته صفحه فیسبوک من را بازدید کرده بودند.

این کار باعث شد که راهنما به دست هزاران خواننده برسد. نکته بهتر این بود که من فقط ۷۶ سنت برای هر کلیک پرداخت کردم. متوسط هزینه هر کلیک در زمینه کاری من بین ۳ تا ۱۰ دلار می‌یاشد.

گام پنجم: لینک بسازید

من از ۴ استراتژی برای لینک‌سازی محتوای خود استفاده می‌کنم. و الان می‌خواهم هر کدام را برای شما توضیح دهم.

استراتژی اول: چکیده‌سازی

این استراتژی‌ای است که من برای ساختن لینک برای محتواهای جدید استفاده می‌کنم. چرا؟‌

چون نرخ تبدیل بسیار بالایی دارد.

من توانسته‌ام چندین بک‌لینک از این راه به دست آورم. تنها کاری که لازم بود انجام دهم‌ ارسال ایمیل ساده و دوستانه بود. برای اینکه بتوانید در محتواهای چکیده قرار بگیرید، ابتدا باید خلاصه‌سازی‌ها را در صنعت یا زمینه کاری خود پیدا کنید.

یک سرچ جستجو در گوگل درباره موضوع مورد نظر به همراه کلمه roundup می‌تواند به شما کمک کند.

البته باید توجه داشته باشید وبلاگ‌های مختلف roundup را به اسم‌های دیگری به کار می‌برند.

مثلا:

● بهترین مقالات هفته

● بهترین پست‌های سال

● چکیده ماهیانه

سپس به مالکین سایت‌ها اطلاع بدید که شما محتوایی منتشر کرده‌اید که ممکن است بتواند در roundup بعدی آن‌ها حضور داشته باشد.

و اگر محتوای منتشر شده شما با وبلاگ آن‌ها هماهنگ باشد به احتمال زیاد با شما همکاری خواهند کرد.

استراتژی دوم:‌ از لینک‌های مرده لینک بسازید

این استراتژی به صورت زیر می‌باشد: ابتدا صفحات مرده‌ای را پیدا کنید که ارور ۴۰۴ دارند. چطور؟‌

می‌توانید از ابزارهایی مانند Ahrefs استفاده کنید. و یا اینکه چندین صفحه را به صورت دستی با استفاده از Check My Links بررس کنید.

وقتی که لینک مرده‌ای را پیدا کردید،‌ به مالک سایت ایمیل بزنید و این مورد را اطلاع بدید. علاوه بر این محتوای خود را نیز به آنها پیشنهاد دهید.

استراتژی سوم:‌ Guestographics

این استراتژی فقط زمانی جواب می‌دهد که شما اینفوگرافیک ساخته باشید. اگر اینفوگرافیک دارید این یکی از بهترین روش‌ها برای ساختن لینک می‌باشد.

استراتژی چهارم:‌ لینک‌سازی صفحات منبع

این استراتژی در مقایسه با سه مورد قبلی عملکرد نسبتا ضعیف‌تری دارد ولی باز هم می‌توان گفت که در شرایط مناسب گزینه مناسبی می‌باشد.

برای این کار باید ابتدا صفحاتی را پیدا کنید که افراد در آن به محتواهای مختلفی لینک می‌دهند.

به عنوان مثال: صفحات منابع تقریبا مانند صفحات چکیده هستند،‌ با این تفاوت که به جای اینکه به محتواهای مختلف لینک بدهند لینک‌های درون آن مربوط به بهترین مقاله‌ها و محتواهای در زمینه کاری شما می‌باشد.

وقتی که صفحه منبعی پیدا کردید که فکر می‌کنید محتوای شما می‌تواند در آن جای بگیرد، حتما با مالک سایت تماس بگیرید و این مورد را درخواست کنید.

گام ششم: همه چیز را در کنار هم قرار دهید

بازاریابی محتوا

بیایید با یک مطالعه موردی مروری بر این مقاله بکنیم و قضیه را تمام کنیم.

این مطالعه موردی به شما کمک می‌کند که استراتژی‌هایی که الان درباره آن‌ها یادگرفتید را در دنیا واقعی و در عمل ببینید. به‌طور دقیق، می‌توانید ببینید که من چطور از این استراتژی‌ها استفاده کردم تا به عنوان رتبه اول در گوگل برای جستجوی «ساخت لینک» قرار بگیرم.

نتیجه گیری

شما می‌توانید با محتوای تولیدی خود کار‌های خیلی بیشتری بکنید. نه اینکه فقط آن را بنویسید و امیدوار باشید که به صورت خودکار لینک‌ها ساخته شوند.

به جای اینکار، ابتدا در خصوص افراد واقعی که به زمینه کاری شما علاقمند هستند جستجو کنید.

سپس مقاله خود را بر مبنای آن بنویسید و بعد از پایان، با آنها تماس بگیرید و درخواست لینک دادن کنید.

توجه داشته باشید که این استراتژی‌ها برای افزایش بازدید سایت می‌باشد. باید خودتان را مجبور کنید که دائما به دنبال ایده‌های جدید باشید، و سپس براساس نتایج آن اقدام کنید. همیشه سعی کنید وارد موقعیتی شوید که فکر می‌کنید ارزش وقت شما را دارد.

منبع : backlinko.com

یک پاسخ به “لینک سازی با استفاده از بازاریابی محتوا در ۶ گام کاربردی”

  1. خانه هوشمند الفا گفت:

    عالیه . مطالب بدرد بخور و کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخشی از آمار خدمات وب رمز

تعداد خدمت ارائه شده

71111
خدمات هاست و سرور
220110
خدمات ثبت دامنه
461
پروژه طراحی سایت
155
پروژه سئو سایت

در وب‌رمز رضایت مشتریان اولویت ماست

کارفرمایان در مورد ما چه می‌گویند

خانم مهندس درفشی

خانم مهندس درفشی

مدیر سایت "آژانس ارتباطات دان"
آقای مهندس منظمی

آقای مهندس منظمی

مدیر "هلدینگ گام"
خانم مهندس اسدی

خانم مهندس اسدی

مدیر دیجیتال مارکتینگ "ایران ادونچر"
آقای مهندس طالب زاده

آقای مهندس طالب زاده

مدیر مجموعه مهاجرتی - تحصیلی "کانادا از ایران"

برخی برندها که افتخار خدمت به آنها را داشتیم

جایگاه برند معظم شما اینجا خالیست

webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers

تعدادآرا: 963 - میانگین: 4.8

رأی شما ثبت شد.