ایمیل (پست الکترونیکی) تبادل پیام های ذخیره شده در رایانه از یک کاربر به یک یا چند گیرنده از طریق اینترنت است. ایمیل یک راه سریع، ارزان و در دسترس برای برقراری ارتباط برای استفاده تجاری یا شخصی است.

کاربران می‌توانند از هر جایی ایمیل ارسال کنند تا زمانی که اتصال اینترنتی داشته باشند اما وب میل چیست؟

احتمالا می‌خواهید ایمیل‌ها را با خیال راحت و به موقع دریافت کنید. این مقاله به این موضوع می‌پردازد که وب میل چیست، چگونه کار می‌کند و چرا برای شما اهمیت دارد.

Webmail چیست؟

Webmail چیست

سرور ایمیل که به آن میل سرور یا وب میل نیز گفته می‌شود، در اصل یک سیستم کامپیوتری است که ایمیل‌ها را ارسال و دریافت می‌کند. وقتی ایمیلی ارسال می‌کنید، از یک سری سرور عبور می‌کند تا به مقصد نهایی خود برسد. در حالی که این فرآیند بسیار سریع و کارآمد است، پیچیدگی قابل توجهی پشت ارسال و دریافت ایمیل وجود دارد.

ارتباط ایمیل شامل پروتکل‌ها و فرآیندهای پیچیده است. معمولا هاست ایمیل یک کامپیوتر یا ماشین است که دارای یک سیستم کامل با برنامه‌ها یا خدمات مختلف است. بر اساس نوع عملکردی که انجام می‌دهند، سرورهای ایمیل را می‌توان به سرورهای ایمیل ورودی و خروجی دسته بندی کرد.

در روزهای اولیه اینترنت، در مرحله Web1، فرستندگان ایمیل مجبور بودند به سرورهای خود متکی باشند. این منجر به شناخته شده ترین پلتفرم های ایمیل شد که بر روی سرورهای خصوصی کار می‌کنند. این تغییر دسترسی به ایمیل را افزایش داد، اما امنیت آن را کاهش داد (فکر کنید گوگل، یاهو و دیگران از چه تعداد نقض داده شده اند).

امروزه، هر کسی همچنان می‌تواند سرور ایمیل خود را راه اندازی و میزبانی کند تا به طور موثر از هرگونه نگرانی مربوط به امنیت و حریم خصوصی در ارائه‌دهندگان بزرگ ایمیل اجتناب کند.

برای اینکه یک سیستم کامپیوتری به عنوان یک سرور پست الکترونیکی عمل کند، باید نرم افزار سرور ایمیل را نصب کرده باشد. این نرم افزار سپس به مدیر سیستم اجازه می‌دهد تا برای هر یک از دامنه های میزبانی شده روی سرور، حساب های ایمیل را مدیریت و ایجاد کند.

در کنار آن، پروتکل هایی نیز دارید. پروتکل‌ها قوانین نرم‌افزاری شبکه‌ای هستند که به رایانه‌ها اجازه می‌دهند در همه جا به شبکه‌ها متصل شوند، بنابراین می‌توانید به صورت آنلاین خرید کنید، ایمیل ارسال کنید و آزادانه اینترنت را مرور کنید. این پروتکل‌ها جزء حیاتی فعالیت شبکه شما هستند.

SMTP

پروتکل SMTP هرگونه درخواست نامه ارسالی را مدیریت می‌کند و ایمیل می‌فرستد. بنابراین SMTP مخفف عبارت Simple Mail Transfer Protocol است و سرور ایمیل خروجی است. ما می‌توانیم SMTP را به‌عنوان انتقال ایمیل شما در شبکه‌ها و بین شبکه‌ها تصور کنیم. بدون آن، ایمیل های شما به جایی نمی‌رسد.

POP / IMAP

برای سرورهای ایمیل ورودی، دو نوع اصلی وجود دارد – POP3 و IMAP.. سرورهای POP3 که مخفف عبارت Post Office Protocol نسخه 3 است، بیشتر به دلیل واکشی محتوای صندوق ورودی در هارد دیسک رایانه شما شناخته شده است. سرورهای IMAP که مخفف عبارت Internet Message Access Protocol هستند، برای همگام‌سازی تمام صندوق پستی از راه دور استفاده می‌شوند.

IMAP همچنین می‌تواند به عنوان برنامه بازیابی پروتکل جایگزین سرور ایمیل عمل کند. و اگرچه نسخه‌های POP جدیدتری وجود دارند که ویژگی‌های بیشتری را ارائه می‌دهند، پروتکل ترجیحی POP3 باقی می‌ماند زیرا ساده است، میزان موفقیت بالایی دارد و کار را با حداقل خطا انجام می‌دهد. حتی به شما این امکان را می‌دهد که ایمیل های خود را دانلود کرده و در حالت آفلاین بخوانید.

بدون اینکه یکی از این پروتکل‌ها به درستی کار کند، ایمیل شما به رایانه شما نمی‌رسد.

پيشنهاد وب رمز: تفاوت پروتکل‌های ایمیل POP3 ،IMAP و Exchange

ساخت وب میل webmail در DirectAdmin

ساخت وب میل webmail در DirectAdmin

به طور خلاصه، یک ارائه دهنده میزبانی ایمیل، شرکتی است که فضایی را در یکی از سرورهای خود به کاربران اجاره می‌دهد تا ایمیل های خود را ذخیره کنند. مجموعه بزرگی از خدمات میزبانی ایمیل در آنجا وجود دارد که مشاغل می‌توانند از بین آنها انتخاب کنند.

ارائه دهندگان میزبانی ایمیل حرفه ای معمولاً از نظر چیزی که ارائه می‌دهند متفاوت هستند، مانند فضای دیسک، دوره آزمایشی، قیمت، پشتیبانی از پروتکل های احراز هویت و غیره. در ادامه به نحوه ایجاد ایمیل در دایرکت ادمین میپردازیم.

جهت این کار ابتدا برای ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین از طریق یکی از آدرس های زیر مراجعه کنید:

https://your-domain.com:2222 یا https://IP-address:2222 یا https://server-hostname:2222.

ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین

سپس به مدیریت ایمیل ← حساب های ایمیل بروید.

مدیریت ایمیل

برای ایجاد حساب ایمیل جدید ← بر روی ایجاد حساب کلیک کنید.

ایجاد حساب ایمیل جدید

اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید:

  • نام کاربری: پیشوند حساب ایمیل را وارد کنید (به عنوان مثال: prefix@yourdomain)
  • رمز عبور: رمز عبور قوی را برای حساب ایمیل وارد کنید.
  • سهمیه ایمیل: تخصیص فضای دیسک برای حساب ایمیل را مشخص کنید.
  • Send Limit: محدودیت ارسال برای یک حساب ایمیل را با توجه به میزان فضا و پهنای باند هاست مشخص کنید.

در نهایت بر روی CREATE ACCOUNT کلیک کنید.

بر روی CREATE ACCOUNT کلیک کنید

حال شما با موفقیت یک حساب ایمیل در DirectAdmin ایجاد کردید.

ساخت وب میل webmail در Cpanel

ساخت وب میل webmail در Cpanel

وب‌میل، حساب‌های ایمیل مبتنی بر وب هستند. اینها معمولاً حساب های ایمیل رایگان هستند که از یک وب سایت اداره می‌شوند. به عنوان مثال می‌توان به هات میل، جی میل و یاهو میل اشاره کرد.

وب‌میل به کاربران اجازه می‌دهد تا زمانی که به اتصال اینترنت و مرورگر وب دسترسی دارند، به ایمیل‌های خود دسترسی داشته باشند. این همچنین به این معنی است که کاربر نمی‌تواند یک ایمیل قدیمی ‌را بخواند یا یک ایمیل جدید را به صورت آفلاین پیش نویس کند.

برای ایجاد یک حساب ایمیل جدید در سی پنل، دستورالعمل های زیر را دنبال کنید:

ابتدا وارد cPanel خود شوید >> بخش ایمیل >> منوی حساب های ایمیل.

منوی حساب های ایمیل را می‌توان به سرعت از طریق میانبرهای cPanel مشاهده کرد.

وارد cPanel خود شوید

سپس به قسمت +Create بروید:

به قسمت +Create بروید

اگر چندین دامنه دارید، دامنه ای را که می‌خواهید حساب ایمیل شما با آن مرتبط شود را در لیست کشویی در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید و ایمیل مورد نظر را وارد کنید.

این امکان وجود دارد که بلافاصله رمز عبور را تنظیم کنید: یا یک ایمیل جایگزین ارائه دهید (سیستم یک ایمیل با پیوند پیکربندی رمز عبور ارسال می‌کند) یا یک ایمیل جایگزین ارائه دهید: (سیستم یک ایمیل با پیوند پیکربندی رمز عبور و همچنین اعلان‌ها و ایمیل های بازنشانی رمز عبور ارسال می‌کند.)

وارد کردن اطلاعات برای ساخت ایمیل

وقتی همه موارد را تنظیم کردید، روی +Create کلیک کنید.

برای ورود به وب‌میل، روی بررسی ایمیل در کنار حساب ایمیل مورد نظر کلیک کنید:

بررسی ایمیل

بررسی ایمیل در هنگام باز شدن

حال می‌توانید با استفاده از یکی از پیوندهای زیر مستقیماً در مرورگر به ایمیل cPanel دسترسی پیدا کنید:

  1. https://yourdomain.com:2096
  2. https://yourdomain.com/webmail
  3. http://webmail.yourdomain.com

توجه: اگر از پیوند http://webmail.yourdomain.com برای ورود به ایمیل cPanel خود استفاده می‌کنید، به احتمال زیاد هنگام دسترسی به سرویس گیرنده وب میل Horde، یک رابط «شکسته» خواهید دید. از آنجایی که چنین پیوند پراکسی از پورت 80 برای اتصال استفاده می‌کند، در حالی که پیکربندی cPanel پیش فرض برای کلاینت های فوق الذکر به پورت 81 اشاره دارد. این عدم تطابق ممکن است منجر به خطای اتصال یا نمایش ایمیل خراب شود.

نتیجه گیری

در ساده ترین حالت، یک سرور پست الکترونیکی ایمیل‌ها را به مقصد مورد نظر خود جمع آوری و توزیع می‌کند. شما می‌توانید آن را به عنوان رایانه ای در نظر بگیرید که به عنوان یک اداره پست الکترونیکی برای ایمیل عمل می‌کند، که به شما امکان می‌دهد انتقال ایمیل‌ها را در یک شبکه از طریق پروتکل های مختلف کنترل کنید.

یک سرور پست الکترونیکی می‌تواند انتقال ایمیل‌ها را رمزگذاری کند، بنابراین هیچ کس نمی‌تواند به اطلاعات موجود در صندوق ورودی ایمیل شخصی شما دسترسی پیدا کند. صندوق‌های پستی امروزی می‌توانند گنجینه‌ای از اطلاعات حساس از جزئیات رسانه‌های اجتماعی تا داده‌های مالی را که هکرها مشتاق فروش آن‌ها هستند، داشته باشد. بنابراین مهم‌تر از همیشه حفظ امنیت ایمیل‌هایتان است.

برای انجام این کار، برخی از سرورهای ایمیل و نرم افزارهای سرور نیز می‌توانند ویژگی های امنیتی بیشتری را برای محافظت در برابر حملات امنیت سایبری ارائه دهند.

سوالات متداول

وب‌میل راهی برای ارسال و دریافت ایمیل از یک مرورگر وب به‌جای ایمیل مشتری است. اگر دائما در حال حرکت هستید، وب میل به شما این امکان را می‌دهد که از هر دستگاهی به ایمیل خود دسترسی داشته باشید. در واقع Webmail راهی برای دسترسی به ایمیل شما از طریق مرورگر وب بدون نیاز به دانلود نرم افزار است. این به شما امکان می‌دهد از هر دستگاه یا مکانی به ایمیل خود دسترسی داشته باشید.

ایمیل معمولی نرم افزاری است که روی رایانه کاربر نصب شده و کار می‌کند و Webmail یک برنامه وب است که بر روی یک مرورگر وب کار می‌کند. ایمیل در سراسر شبکه های کامپیوتری، در درجه اول اینترنت رد و بدل می‌شود، اما همچنین می‌تواند بین شبکه های عمومی‌و خصوصی، مانند شبکه محلی، رد و بدل شود. ایمیل می‌تواند به لیست افراد و همچنین برای افراد توزیع شود. یک لیست توزیع مشترک را می‌توان با استفاده از بازتاب دهنده ایمیل مدیریت کرد. برخی از فهرست‌های پستی، کاربران را قادر می‌سازند تا با ارسال درخواستی به مدیر فهرست پستی مشترک شوند. لیست پستی که به طور خودکار مدیریت می‌شود، سرور لیست نامیده می‌شود. امروزه، اصطلاح ایمیل اغلب برای شامل ایمیل های الکترونیکی مبتنی بر مرورگر، مانند Gmail و AOL Mail و ایمیل های الکترونیکی غیر مبتنی بر مرورگر که از طریق یک سرویس گیرنده ایمیل مانند Microsoft Outlook برای Office 365 قابل دسترسی است استفاده می‌شود. با این حال، در گذشته ، ایمیل به عنوان یک برنامه غیر مرورگر تعریف شد که به یک سرور ایمیل اختصاصی با نرم افزار مشتری نصب شده روی رایانه نیاز داشت.

اکنون از طریق برنامه Webmail هر کاربر ایمیل به ابزارهای یکسانی برای حساب خود دسترسی دارد: کاربران ایمیل می‌توانند رمز عبور ایمیل خود را مستقیماً از برنامه Webmail تغییر دهند. مزایای استفاده از ایمیل بدون مرورگر شامل ادغام آسان تر با پلتفرم های نرم افزاری تجاری، افزایش امنیت و عدم وجود تبلیغات است. با این حال، برای دسترسی به ایمیل، باید یک سرویس گیرنده ایمیل مستقیماً روی رایانه نصب شود. اگرچه بسیاری از سرویس گیرندگان ایمیل رایگان هستند، برخی دیگر با حداقل هزینه در دسترس هستند. بزرگترین مزیت وب‌میل این است که استفاده از آن رایگان است، از هر جایی قابل دسترسی است و در فضای ابری میزبانی می‌شود، که به طور خودکار ایمیل را با همه دستگاه‌ها از جمله رایانه‌های رومیزی، تبلت‌ها یا گوشی‌های هوشمند همگام‌سازی می‌کند.

Webmail یک رابط HTTP برای مشتری فراهم می‌کند و آنها ممکن است نامه های نوشته شده را در یک پایگاه داده ذخیره کنند یا آنها را از طریق هر پروتکلی (http، soap و...) به سرور دیگری منتقل کنند - اما در پایان آنها باید از SMTP استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخشی از آمار خدمات وب رمز

تعداد خدمت ارائه شده

71111
خدمات هاست و سرور
220110
خدمات ثبت دامنه
461
پروژه طراحی سایت
155
پروژه سئو سایت

در وب‌رمز رضایت مشتریان اولویت ماست

کارفرمایان در مورد ما چه می‌گویند

خانم مهندس درفشی

خانم مهندس درفشی

مدیر سایت "آژانس ارتباطات دان"
آقای مهندس منظمی

آقای مهندس منظمی

مدیر "هلدینگ گام"
خانم مهندس اسدی

خانم مهندس اسدی

مدیر دیجیتال مارکتینگ "ایران ادونچر"
آقای مهندس طالب زاده

آقای مهندس طالب زاده

مدیر مجموعه مهاجرتی - تحصیلی "کانادا از ایران"

برخی برندها که افتخار خدمت به آنها را داشتیم

جایگاه برند معظم شما اینجا خالیست

webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers

تعدادآرا: 1 - میانگین: 4

رأی شما ثبت شد.