وقتی دامنه خود را به ارائه دهنده دیگری منتقل میکنید، معمولاً فقط خود دامنه منتقل میشود. محتویات زیر منتقل نمیشوند: وب سایتها در فضای وب شما و صندوقهای پستی متصل تغییری نکرده و تنها رجیسترار دامنه شما تغییر میکند.
انتشار: 1402/03/27 بروزرسانی: 1402/03/27 زمان مطالعه: 1 دقیقه - 39 کلمه






























