خیر، اگر طبق روشهای گفتهشده پیش بروید، دادههای اصلی سایت حفظ خواهند شد. البته، پیش از هر اقدامی بکاپگیری بسیار مهم است تا در صورت بروز خطا بتوانید اطلاعات را بازیابی کنید.
انتشار: 1403/08/07 بروزرسانی: 1403/08/07 زمان مطالعه: 1 دقیقه - 32 کلمه






























